Take the 2-minute tour ×
Database Administrators Stack Exchange is a question and answer site for database professionals who wish to improve their database skills and learn from others in the community. It's 100% free, no registration required.

I'm having a hard time with percona xtradb cluster. The cluster has 3 nodes, and is up and running (all tip top according to wsrep status indicators).

It did the SST perfectly fine from one node to the other 2, but every time I do an update in a table, the write is not propagated to the other nodes, even though ddl statements such as table creation are!

Any idea of what’s going on? I turned all sorts of logging on and I keep seeing: “Skipping empty log_xid” messages in error log, but not affecting the tables im testing so not sure this is related..

Im talking about innodb tables by the way, that where inherited from mysql 5.5 (not percona mysql). Attaching the status of wsrep_ of a single node, the other 2 are very similar. At the very least there should be some logging indicating where the problem is, the debug level logs of galera are silent about these queries!

wsrep status: gist.github.com/anonymous/fdb2501ee146fba99c5d

dump of mysql variables (i have too many config files): gist.github.com/anonymous/d6bae549ea9d4bae9ea6

error log: gist.github.com/anonymous/8050335826568394cbf3

share|improve this question
add comment

Know someone who can answer? Share a link to this question via email, Google+, Twitter, or Facebook.

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Browse other questions tagged or ask your own question.