We are facing the issue in replication that we are not getting any error in Show slave status\G output rather facing the following issue in Error Log File

[ERROR] Error reading packet from server: Lost connection to MySQL server during query ( server_errno=2013)

Data for some tables is not being populated from Master Server and Slave does not update it self from the master.

We are using windows 2008 R2 and on Master Version is 5.6.19 and on Slave it is 5.6.26

Things looked so far are as below:
1. Change the master heartbeat value but it didn't work
2.increased the slave_net_timeout, Increased max_allowed_packet on master and slave
3.Rebuilding Slave
4.Slave user permissions are also correct
5.Ping and telnet from both server also works and windows firewall is off

Any help is much appreciated

  • i am having same problem , but my master version is 5.5.32 and slave is 5.6..My OS is Linux.. Server -id for both mysql is different , slave user can connect to master , bin log events are being transfer , recieved at slave end , but no record getting populated in slave.Relay logs are also getting purge after a while. In show slave status , position for both is same and second behind master is 0. Show process list at slave end doesnt yield so much result. – Ankit Kapoor Sep 23 '15 at 8:46
  • Have you solved this issue? – Busturdust Feb 11 '16 at 14:57

Your network connectivity from slave to master was lost due t some reason and after the Try the following: STOP SLAVE; START SLAVE;

  • it didn't help at all – Nawaz Sohail Sep 30 '15 at 12:59

Your Answer

 
discard

By clicking "Post Your Answer", you acknowledge that you have read our updated terms of service, privacy policy and cookie policy, and that your continued use of the website is subject to these policies.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.