3

This is first time I am working on SQL Failover Cluster environment and I installed Reporting services on SQL server Failover Cluster Instance both Active Nodes(Node1 & Node2) and configured through Reporting services configuration manager, when I was opened SSMS I haven't find any Reportserver and ReportserverTempDB Databases. Which means did I miss something in installation? or we have to configure those separately? When I was trying to add Reporting services feature I got an error like below.

enter image description here

closed as unclear what you're asking by Marco, Colin 't Hart, Max Vernon, Andriy M, dezso Jun 27 '17 at 8:46

Please clarify your specific problem or add additional details to highlight exactly what you need. As it's currently written, it’s hard to tell exactly what you're asking. See the How to Ask page for help clarifying this question. If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

  • 1
    Did you refresh the list of databases in object explorer in SSMS? – Jonathan Fite May 3 '17 at 20:19
  • @JonathanFite Yes I did. – CR241 May 3 '17 at 20:53
  • 2
    Your screenshot shows that you never installed anything, with that rule failing you would not have been able to continue the installation (can't click on Next). – Shawn Melton May 3 '17 at 22:52
  • mssqltips.com/sqlservertip/2778/… – Justin Mar 29 '18 at 13:49
-1

If you used the Reporting services configuration manager to configure reporting services, which SQL instance did you point Reporting Services at? Go back into Reporting services configuration manager and confrim which instance it's pointing to, this should be the instance that the ReportServer and ReportServerTempDB databases reside on.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.