0

I'm trying to configure continuous backup solution using pg_probackup tool. So far I did the following:

  1. Configured archive_command according to the docs
  2. Created backup using pg_probackup backup command with a stream mode
  3. Restored using pg_probackup restore on another computer

However, I failed to restore database backup by manually copying files and setting restore_command in recovery.conf. Here's what I've done:

  1. Created new data dir and copied files from pg_probackup to that dir
  2. Created recovery.conf with restore_command set to (I'm using Postgres on Windows so paths are Windows-style) '"<path to pg_probackup.exe>" archive-get -B <backup dir> --instance <instancename> --wal-file-path "%p" --wal-file-name %f'
  3. Started Postgres server

As far as I can see recovery went fine - server is running. However, there're errors in the log file:

ERROR:  invalid page in block 0 of relation global/1262

and I assume something went wrong with recovery after all.

Can anyone please tell me what I'm doing wrong here?

  • Please post pg_probackup version. 1. What exactly went wrong with pg_probackup restore. Can you post error message? 2. You manually copied files from backup_dir/backups/instance_name/BACKUP_ID/database? – Grigory Smolkin Jul 20 at 3:42
  • @GrigorySmolkin, I already asked this question here github.com/postgrespro/pg_probackup/issues/78 and got an answer (I assume from you) – Alexander Jul 21 at 9:45

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.